Volg mij

Follow us on facebook   Follow us on twitter

Zomer in beeld

 
23-09-2016 10:10:23 door Thijs Roozen

Afgelopen april ben ik van het Beslist.nl Developmentteam overgestapt naar Team Plantina onder leiding van Gerard van Velde. Een mooie beloning voor een aantal goede resultaten afgelopen seizoen. Maar nu begint het pas, mijn trainingszomer in beeld!

(druk op een foto voor een vergroting)

Fun first day at school... V.l.n.r. Thomas Krol, Martijn van Oosten, Kai Verbij en Thijs Roozen

De zomer werd afgetrapt in Mallorca met een 10 daags trainingskamp. Er stond voornamelijk fietsen op het programma, maar daarnaast ook een aantal kracht- sprong- en elastiektrainingen. 

Elastieken Mallorca

 

Krachtrraining Mallorca

Begin juni, vlak voor de eerste ijstrainingen, vond er een trainingskamp in Epe plaats. Naast alle schaatsspecifieke trainingen was er ook plaats voor ontspanning. Even terug naar mijn oude liefde, een voetbalwedstrijdje tegen VV Heerde.

Voetballen

De eerste ijstraining in Leeuwarden, v.l.n.r. Ronald Mulder, Daidai Ntab, Thijs Roozen, Kai Verbij en Martijn van Oosten.

Inzell

Inzell

De zomer werd afgesloten in Senigallia, aan de Italiaanse kust. Het werd een zwaar trainingskamp waarin we naast de vele kilometers op de fiets ook een aantal keer moesten lopen, niet mijn favoriete training...

Skeeleren

De zomer is voorbij gevlogen. Het is niet altijd even makkelijk gegaan maar ik ben er een stuk beter uitgekomen dan ik erin ben gegaan, zowel fysiek als technisch! 

Team Plantina is klaar voor de winter, v.l.n.r. Arjan Samplonius, Thijs Roozen, Martijn van Oosten, Kai Verbij, Pim Schipper, Daidai Ntab, Thomas Krol, Ronald Mulder en Gerard van Velde.