Volg mij

Follow us on facebook   Follow us on twitter

Komend seizoen: Beslist.nl Development Team

 
01-07-2014 19:07:52 door Thijs Roozen

Ik ben inmiddels al twee maanden met mijn nieuwe team aan het trainen, maar eindelijk is het officieel. Komend seizoen schaats ik onder de hoede van trainer/coach Erwin ten Hove voor het Beslist.nl Development Team. Na twee jaar schaatsen bij KNSB Jong Oranje is dit een mooie stap voorwaarts in mijn schaatscarrière.

De overkoepelende organisatie iSkate heeft samen met Team Beslist.nl besloten om naast de profploeg ook een opleidingsploeg te gaan sponsoren vanaf komend seizoen. Ik maak sinds mei deel uit van dit team. Mijn teamgenoten zijn Aron Romeijn, Dai Dai Ntab, Ruben Romeijn, Paul-Yme Brunsmann, Joost Born, Martijn van Oosten, Lieuwe Mulder, Oscar van Leen en Arvin Wijsman. Stuk voor stuk perfecte trainingsmaatjes van hoog niveau. Ik ben dan ook erg tevreden na twee maanden trainen, het loopt tot nu toe op rolletjes en ook fysiek gezien gaat het steeds beter(lees: eind vorig seizoen).

Komende maanden zal ik via mijn website, Twitter- en Facebook pagina jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de avonturen die ik samen met mijn team beleef in aanloop naar een hopelijk succesvol schaatsseizoen. 

Lees hier het artikel op schaatsen.nl over het Beslist.nl Development Team. 

Copyright: Martin de Jong Fotografie