Volg mij

Follow us on facebook   Follow us on twitter

FILMPJE: Trainingskamp Reichenbach

 
28-07-2014 12:12:07 door Thijs Roozen

Na een weekje vakantie in Oostenrijk ben ik van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 juli op trainingskamp geweest in het Oost-Duitse Reichenbach. Een rustige dorpje in het prachtige Vogtland. Dit was het eerste trainingskamp samen met mijn teamgenoten van het Beslist.nl Development Team.

We verbleven met zijn allen in een groot huis vlakbij de atletiek- en skeelerbaan van Reichenbach. Ontbijten en lunchen deden we met zijn allen in de grote woonkamer, ’s avonds aten we bij de plaatselijke Italiaan.

Naast de vele uren op de fiets hebben we na een periode van drie weken schaatsen in Heerenveen ook de ‘normale’ zomer trainingen weer opgepakt. Krachttraining, sprinten, sprongen en skeeleren. Het was vooral een goede week om elkaar wat beter te leren kennen. Een hele week samen met elkaar optrekken is toch iets anders dat de gebruikelijke centrale trainingen waarna iedereen weer zijn eigen weg gaat.

Volgende week maandag ga ik de laatste(en zwaarste) zes weken voorbereiding op het schaatsseizoen in. Op zaterdag 13 september zal ik voor het eerst weer het ijs van Thialf, Heerenveen, betreden.

Hieronder vindt u een link naar een filmpje met een impressie van mijn trainingskamp.

https://www.youtube.com/watch?v=RuJdbVrpk8I&feature=youtu.be